Musikerne

Henri Benitez er fra Cuba, hvor han er uddannet fra konservatoriet i Havanna. Han har sunget med nogle af Cubas førende orkestre blandt andet Azucar Negra og Pupy y los que son son. Ud over Los Cubraz spiller Henri også med i Jorge Cordero & Los Gran Daneses, Grupo Danson og Tony Moreaux & Friends.


Maria Carelse er et velbeskrevet blad i dansk verdensmusik - både på scenen og i korridorerne. Maria har spillet i en lang række danske verdensmusikorkestre. I den brasilianske afdeling har hun bl.a. spillet i Vida og Agora Brazil og inden for salsaen har hun bl.a. spillet med Los Rumberos og var ophavskvinden til det 12 mand store salsaorkester Salsa Loca. Maria var igennem en årrække formand for World Music Denmark.


Lisandro Bienes Lisandro Bienes er fra Cuba og har studeret musik i Santa Clara. Han har arbejdet meget med en solo koncertform, hvor han bruger moderne teknik krydret med guitar og pedaler som han kan få til at lyde som et helt orkester. Han har blandet andet givet koncerter på Tranquebar, Bartof Café, Islands Brygge Kulturhus & Tjili Pop. I Los Cubraz spiller han guitar og synger kor. Lisandro spiller også med Jorge Cordero & Los Gran Daneses.

Jacob Rahbek Jacob Rahbek er bandets 'grand old man' og er en af landets mest respekterede tres-spillere. Han har også spillet med i Salsa Loca og har desuden spillet i Los Elementos, Bongo Businez, Choro Vivo og Samba Agogo med bl.a. Aninha Pompeia og Michael Aabye.


Niels Prins Niels Prins har spillet i en lang række jazz, rock og verdensmusikorkestre i det sydfynske bl.a. Salsa Sabor. Niels er uddannet kontrabassist har i årenes løb spillet i diverse symfoniorkestre, teaterforestillinger, revyer, big bands og forskellige jazzbands. I 2010 stod Niels i spidsen for Copenhagen Big Band Summit med deltagelse af 12 big bands under Copenhagen Jazz Festival. I de seneste år har det musikalske fokus ligget på den cubanske son & salsa.


Yeziel Lazo